Testimonials


John Kampstra:

"SDFWorks houdt zich al jaren altijd aan afspraken en deadlines, ontzorgt door nagenoeg perfecte bouwbegeleiding, houdt zich aan het overeengekomen budget én ontwerpt tijdloos mooi en functioneel. Daarnaast is de kwaliteit oerdegelijk. Een zeer betrouwbaar bedrijf kortom. John Kampstra, tentoonstellingsmaker Centre Céramique."


Gemma & Leon Salet:

"Onze mening over het werk uitgevoerd in 2015 en 2016 door SDFworks: De mannen zijn deskundig in alle facetten van bouw en verbouw. Ze denken aan alles en streven naar perfectie. Ze werken met heel goede toeleveranciers, installateurs en andere bouw- en verbouwspecialisten. Ze houden zich aan afspraken en als dat om welke reden dan ook niet lukt, melden ze dat meteen en zoeken naar alternatieven. Het werk is hun passie in dat zie je terug in de uitvoering. Je zit niet voor een dubbeltje op de eerste rij bij SDFworks, maar echte klasse heeft altijd een prijs!!"


Dhr. A. Nap:

"Vanaf het eerste moment bij aanvragen van de offerte liep het gesprek goed. We hadden diverse offertes aangevraagd ook bij andere bedrijven dus we konden goed vergelijken. Cyrille van SDFworks offerte was zeer gedetailleerd, professioneel, en uitgebreid. Dat schepte meteen vertrouwen. Het werk zelf begon ook voorspoedig, zijn team werkt enthousiast en professioneel. Vooral ook de grote betrokkenheid bij onze wensen en de wil om zelf ook iets moois neer te zetten zorgde voor een goede samenwerking met een goed eind resultaat. Er werd flexibel gewerkt en de nodige problemen die ontstaan bij een verbouwing werden snel en doordacht opgelost onder het motto: er zijn geen problemen alleen maar uitdagingen. Beloftes worden nagekomen. Ze streven er niet naar de goedkoopste te zijn, maar de beste, en dit verdien je uiteindelijk terug doordat er doordacht en efficiënt en kostenbesparend gewerkt wordt. Door de goede samenwerking en duidelijke communicatie zijn we hierdoor ook goed binnen het gestelde budget gebleven Kortom een fantastisch bedrijf om mee te werken."


Dhr. W. Janissen:

"Samen met onder meer SDF-works heb ik een vakwerkhuis gebouwd in het Limburgse heuvelland. Zij hebben mij geholpen met zowel bouwbegeleiding als ook bij de uitvoering. Omdat ik het prettig vind om veel zelf te doen hadden we een constructie bedacht waarbij dat mogelijk was. Dit is mij zeer goed bevallen. De communicatie verliep soepel, ze komen hun afspraken na. Er werd goed meegedacht over mogelijke oplossingen en dat was ook nodig omdat het geen alledaagse bouw betrof. Daarnaast zijn de mensen van SDF gewoon goeie professionals met goed gereedschap die ook nog eens goed werk leveren. Wat ik erg prettig vind is dat ze ook oog hebben voor details in de afwerking. Wat ze opleveren moet ook mooi zijn. Ik zou ze weer inhuren of aanraden."


Fam. Stouten:

"Dit is de vierde maal dat wij met Cyrille van IJzendoorn in zee zijn gegaan, ditmaal met een grote verbouwing van onze tuin. Wij zijn zeer tevreden over de goede samenwerking, waarbij regelmatig met ons wordt overlegd. Alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd en hij komt zijn afspraken na. Een aanrader!"


Alard Weisscher:

“ Cyrille is prettig in de omgang, betrokken, betrouwbaar en communicatief sterk, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Hij heeft een leuk team van professionals om zich heen die samen meedenken over de beste oplossingen tijdens de verbouwing “.


Ruud Scheffer:

"Cyrille en de zijnen hebben strak werk geleverd, waarbij we steeds het gevoel hielden in contact te zijn. Omdat de plannen voor een deel gaandeweg uitkristalliseerden en omdat we fysiek niet in de buurt waren was dat erg prettig. Goed werk en geen onnodige stress. Een aanrader."


Gerjo Kok:

"Na de eerste samenwerking met SDF kom je steeds weer terug. Omdat je serieus genomen wordt. Omdat Cyrille met je meedenkt en voor alles een creatieve en haalbare oplossing heeft. Omdat hij en zijn medewerkers perfect werk afleveren. Ik ben een tevreden klant”.


Peter Molenaar & Caroline van Heugten:

“We hebben inmiddels op 2 adressen met SDFworks gewerkt en voegen daar direct een volgend adres aan toe als we weer willen verbouwen. Cyrille en zijn team zijn deskundig, zeer betrouwbaar, hebben een oog voor mooi ontwerp en de praktische uitvoering daarvan. Een van de aspecten waarmee dit bedrijf zich sterk onderscheid van collega's in de bouwwereld is het altijd nakomen van afspraken en de prettige communicatie.”


Toine Lenssen:

“Cyrille en zijn team zorgen voor een perfecte samenwerking. Door hun achtergrond wordt er anders dan anders verbouwd. Het is bijzonder prettig werken met het team, ze ontzorgen op alle fronten. Gewoon zoals het hoort; volgens budget, volgens afspraak en met het gewenste resultaat. En dat resultaat mag er zijn! In 2008 is ons kantoor verbouwd en nu in 2016 denken nieuwe klanten nog steeds dat het pas geleden gebeurd is. Dat is de kracht van degelijk en kundig verbouwen. En het is niet zo dat er na de verbouwing geen contact meer is. Ook in de afgelopen jaren staat Cyrille altijd klaar om mee te denken in oplossingen voor nieuwe gerezen problemen of het weer opfrissen van bepaalde elementen. Dus ook het natraject wordt niet vergeten. En hierdoor kan ik optimaal mijn tijd besteden aan mijn eigen werk.”