LUXE BADKAMERS

SDFworks ontwerpt in samenwerking met de opdrachtgever, een geheel eigen ontwerp voor uw badkamer. Deze ontwerpen worden in een speciaal digitaal ontwerpersprogramma VectorWorks opgemaakt en, indien gewenst, compleet met een 3D presentatie gepresenteerd.

SDFworks werkt met een vast team all-rounders waardoor we in een hoog tempo, met grote zorg en precisie, resultaatgericht kunnen werken met een hoge kwaliteit als resultaat.

Daarnaast werkt SDFworks met een aantal erkende bedrijven samen, met sommige al meer dan 20 jaar, als het gaat om het aanleggen van cv-installaties, sanitair & warmte techniek of electro-technische installaties, danwel tegelwerken, vlinderwerken, stucwerken en schilderwerken. SDFworks levert daarmee een compleet plan van aanpak.

De mogelijkheden voor een badkamer zijn legio, varierend in indeling c.q. opstelling dan wel materiaalgebruik. De keuze is ruim, te weten; ligbaden en douches, inloopdouches, Rain-showers, vloerverwarming, hangtoiletten en bidetten, alle mogelijke maten en vormen in wasbakken en kranen, alle soorten verlichtingen, inbouwradio's en speakers. Voor de wand - en vloerafwerking kan er gekozen worden uit de bekende materialen zoals Keramische tegels, glasmozaiek, gehardglas, RVS, gevlinderd beton of terrazzo. De badkamer wordt altijd geheel af en gebruiksklaar opgeleverd.